Türkiye Emekli Emniyet Müdürleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği - İSTANBUL ŞUBESİ

Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow Haberler arrow TEMÜD-DER İstanbul Şubesi 3. Genel Kurulunu Yaptı
TEMÜD-DER İstanbul Şubesi 3. Genel Kurulunu Yaptı
TEMÜD-DER  ( Türkiye Emekli Emniyet Müdürleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği) İstanbul Şubesi 2 Mayıs 2012  Çarşamba günü Merter Polisevinde 3. Olağan Genel Kurul toplantısını yaptı.

Katılımın yüksek olduğu toplantıda İlhan LOSTAR divan başkanlığına, Engin AKSAN başkan yardımcılığına, Şahin ÇELİK de katip üyeliğe seçildiler.

Genel Merkezi temsilen Ankara’dan Genel Sayman Bekir TANRIKULU toplantıya katılarak projeler hakkında üyelere bilgi sundu.

Olgun bir hava içerisinde geçen genel kurulda faaliyet raporu okunarak  bütçe onaylandı, ayrıca   gelecek dönem için dilek ve temenniler dile getirildi.

Yapılan seçimle iki yıllık yeni dönem için Yönetim Kurulu ve Denetim kurulu üyeleri görevlendirildi.

Görev alan arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz.

Toplantıya Katılan Üyeler

Divan Başkanlığı

Denetim Kurulu

Genel Kuruldan Resimler

Yeni Yönetim Kurulu

Çağın Polisi Dergisi

Duyuru ve Etkinlikler

TÜRK POLİS TEŞKİLATI'NIN 166. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ.

YÖNETİM KURULU OLARAK ; HALEN GÖREVDE OLAN VE HİZMET SÜRESİNİ TAMAMLAMIŞ SİZ DEĞERLİ ÜYELERİMİZİN ,TEŞKİLATIMIZIN 166. KURULUŞ YILIDÖNÜMÜNDE  POLİS BAYRAMIMIZI KUTLUYOR ESENLİKLER DİLİYORUZ.

Yurtdışı Gezilerimiz
Sample ImageDerneğimiz üyelerinden gelen talep üzerine yapılan çalışma sonucunda,  Nisan 2010 ayı ilk haftasında ( Avrupada Paskalya dönemi olması nedeniyle cazip fiyatlarla) Roma ve Barselona şehirlerine iki ayrı gezi düzenlemek üzere  çalışma yapılmıştır. Devamı tuklayınız..

Web Sitemiz Açıldı
Üyelerimize daha iyi hizmet verebilmek amacıyla web sitemiz yayına açılmıştır.

Arama

Ziyaretçi Defteri - Görüşleriniz bizim için değerlidir...

Kayıp Parola?
Hesabınız yok mu? Kayıt Ol